FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Noua gama Gerovital H3 Evolution de la Farmec

Noua gama Gerovital H3 Evolution de la Farmec

Farmec Cluj, unul dintre cei mai mari producatori romani de produse cosmetice, a lansat o noua gama de produse – Gerovital H3 Evolution. Identitatea vizuala pentru noile produse a fost realizata in colaborare cu Cocoon Bucharest. Prin lansarea acestei noi game, compania clujeana vizeaza o repozitionare a brandului atat pe piata interna, cat si pe piata externa.

“Fiind vorba de o reteta noua, inspirata de munca si cercetarile Anei Aslan, am avut nevoie de o strategie de brand ce sa puna in evidenta evolutia marcii Gerovital. Si imi doresc ca toata lumea sa observe ca este vorba de o  evolutie, o inovatie pentru piata de cosmetice, fara insa a renunta la vechea gama realizata dupa reteta traditionala” a mentionat Horia Turdean, Sales & Marketing Director, Farmec Cluj.

Proiectul de redefinire a identitatii a fost castigat de Cocoon in urma unei licitatii la inceputul anului 2009. “Consideram ca prin acest proiect am facut un prim pas, prin analiza si consolidarea arhitecturii de portofoliu, consistenta in identitatea vizuala a intregii game fiind un proiect ambitios, de lunga durata” a declarat Simona Straut, Managing Director Cocoon Bucharest. “Conceptul creativ al noului ambalaj demonstreaza ca Gerovital este un brand actual, modern, dinamic, pe gustul consumatoarelor, ale caror dorinte sunt in continua schimbare. Departe de a fi un ambalaj traditional, designul noii game s-a dorit a fi o marca a excelentei si o reverenta adusa personalitatii Anei Aslan, pentru implicarea si aportul adus stiintei in lupta pentru combaterea imbatranirii” a subliniat Simona Straut.  

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator 100% romanesc de  cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care se regasesc Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Ada, Obsesie, Athos si Dermofarm. Produsele Farmec sunt prezente in tari de pe toate continentele lumii, cum ar fi Ungaria, Polonia, Serbia, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Germania, Italia, Spania, Olanda, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Liban, Iordania, Thailanda, Japonia, SUA si Canada. Din 2002, drept recunoastere a calitatii produselor sale, compania Farmec SA Cluj-Napoca detine Certificatul International de Calitate ISO 9001.

Compania Cocoon este prezenta pe piata din Romania din iunie 2007 si a dezvoltat pana in prezent proiecte de succes pentru clienti internationali si locali. Din portofoliul de clienti locali fac parte Nestle, Hochland, La Fantana, Farmec, Star Foods, Inbev. La nivel regional, compania Cocoon a dezvoltat proiecte pentru clienti precum: Coca Cola, Unilever, GE Money, Procter & Gamble, Delhaize Group.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content