FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Noua campanie Ursus vorbeste despre ambitia de a progresa

Noua campanie Ursus vorbeste despre ambitia de a progresa

Din 1 noiembrie Ursus, Regele Berii in Romania, aduce un ton nou in comunicare in categoria de bere din Romania, in linie cu valorile marcii de a se imbunatati in mod permanent.  Dupa o serie importanta de inovatii (prima sticla verde de bere din Romania, prima sticla embosata sau primele doze cu aspect mat), Ursus isi continua evolutia cu o campanie publicitara progresiva, informeaza un comunicat al companiei.

"Ursus inseamna ambitie, progres, energia si puterea de a depasi obstacolele care stau intre tine si visul tau. Acestea sunt lucrurile pe care vrem sa le retina consumatorii atunci cand se gandesc la Ursus. Pornind de aici si construind pe mostenirea de brand (Ursus - Regele Berii in Romania), mergem mai departe in dorinta noastra de a ne consolida pozitia de lider al segmentului de bere premium din Romania. Noul spot Ursus arata frumusetea si istoria tarii in care s-a nascut aceasta marca, precum si abilitatea romanului modern de a face fata provocarilor si de a progresa, inspirat. Campania vine dupa platforma de comunicare pe fotbal, unde la fel, incercam sa inspiram o noua atitudine si ambitie. Vom continua sa exploram si sa dezvoltam aceasta directie si in comunicarile viitoare", explica Harry Ioncica, Senior Brand Manager Ursus.

Campania va rula in toate mediile de comunicare, atat in ATL, cat si in online si PR, cuprinzand pentru inceput executii pentru TV si cinema (de 30 si 60 de secunde), print si outdoor. Campania se adreseaza consumatorilor moderni si optimisti care isi asuma activ responsabilitatea vietii si aspiratiilor lor. Vizualurile pentru presa si outdoor spun fiecare cate o poveste in care eroul principal este chiar produsul. Ursus va lansa din 20 noiembrie si un nou site, www.regeleberii.ro.

Odata cu lansarea campaniei tematice, URSUS prezinta si noile ambalaje pentru intreaga gama.

Noua doza este de culoare auriu mat, logo-ul URSUS fiind mult mai vizibil, iar emblema "recunoastere internationala" pune in valoare caracterul modern si premium al Ursus. Folia din varful sticlei are marginile rotunjite, iar logo-ului i s-au adaugat detalii pentru a imbunatati  aspectul premium.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content