FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Nou director general la real,- Hypermarket Romania

Nou director general la real,- Hypermarket Romania

Michel Lamoot va ocupa functia de Director General al real,- Romania incepand cu 15 Octombrie 2009, dupa ce pana in prezent a fost Director de Achizitii Produse Nealimentare la real,- Polonia. 

Michel Lamoot si-a inceput cariera in retail in 1979, detinand mai multe pozitii de conducere in companii din industria internationala de hipermarket, in state precum Coreea de Sud, Japonia sau Franta. In 2008, Lamoot s-a alaturat METRO Group ca Director de Achizitii Produse Nealimentare la real,- Polonia. A absolvit Universitatea din Grenoble, Franta, cu specializarea Managementul hotelurilor si restaurantelor.

“Sunt bucuros sa preiau aceasta pozitie si sa ma alatur echipei real,- Romania. Primul pas pe care il voi face din noua pozitie este sa ma familiarizez cu piata locala de retail si cu mediul de afaceri din Romania si totodata sa cunosc echipa real,- Romania cu care voi lucra de acum inainte. Sunt hotarat sa continuu strategia de succes de pana acum, aceea de a urmari si satisface nevoile tuturor clientilor nostri. Sunt convins ca misiunea indrazneata a companiei real,-, de a deveni hipermarketul preferat al clientilor, se va implini, chiar daca nu este un lucru usor de realizat in mediul economic actual din Romania. In acest sens, atentia noastra se indreapta in mod deosebit catre asigurarea unei mari varietati de produse de calitate la preturi competitive, catre dezvoltarea portofoliului de marci proprii, catre o strategie de expansiune echilibrata si sustinuta si un set de servicii de calitate oferite de un personal profesionist.’ a declarat Michel Lamoot.

In prezent, real,- se pregateste pentru deschiderea celui de al 22-lea magazin al sau, la sfarsitul lunii octombrie. real,- va inaugura un nou hipermarket in cel mai mare centru comercial din Romania, AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, situat la intersectia dintre Vasile Milea si Bd. Timisoara.  

Anul trecut, real,- Hypermarket Romania a inregistrat o crestere puternica a vanzarilor ca urmare a continuarii expansiunii si a unei cresteri organice la nivelul magazinelor existente. Cifra de afaceri a crescut de la  1, 22 miliarde lei (367 milioane Euro) in 2007 la 2,35 milliarde lei (638 milioane Euro) in 2008 ceea ce reprezinta o crestere notabila de 92% (73.8% echivalent Euro ajustat cu efectele cursului de schimb) in comparatie cu anul anterior. In acelasi timp real,- si-a continuat planurile de expansiune pe piata de retail romaneasca prin deschiderea de 6 noi magazine in 2008 si unul in 2009 astfel incat reteaua numara in prezent 21 de hypermarket-uri in Bucuresti si alte orase importante din tara. (Cate doua magazine in orasele: Bucuresti, Constanta, Oradea si Timisoara si cate un magazin in orasele: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Craiova, Deva, Galati, Pitesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Tg. Mures).
Numarul de angajati ai companiei la sfarsitul anului 2008 a fost de 7. 568 (medie anuala care include si HO) cu 3,054 mai multi decat media anului 2007.
* vanzarile sunt in valori nete (nu contin TVA)

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content