FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Noi sortimente de vinuri la Metro Cash& Carry Romania

Noi sortimente de vinuri la Metro Cash& Carry Romania

Metro Cash&Carry Romania lanseaza o colectie de vinuri dedicate sezonului estival, conturand astfel un nou segment, cel al vinurilor proaspete si racoritoare.

Produsele colectiei „Fresh” sunt vinuri albe (Zghihara, Sarba, Feteasca Alba, Feteasca Regala, Sauvignon), roze (Roze, Busuioaca, Varatic) rosii (Babeasca Neagra, Feteasca Neagra, Cabernet) si vinuri frizzante (Usurel de vara, Racoros de Vara).
Ambalajul produselor prezinta cate o floare caracteristica pentru fiecare sortiment de vin în parte.

Colectia propusa de Metro Cash&Carry Romania se adreseaza, în special, segmentului de clienti Horeca, produsul fiind recomandat a se consuma alaturi  de preparate culinare usoare.

METRO Cash & Carry Romania este o parte integranta a METRO Cash & Carry International si s-a lansat oficial în Romania în luna octombrie a anului 1996. Astazi, reteaua de magazine numara 24 de centre de distributie: în Bucuresti - 4 centre (Militari, Voluntari, Berceni si Baneasa), în Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru în fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content