FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Noi promotii pentru utilizatorii Cardului Carrefour MasterCard

Noi promotii pentru utilizatorii Cardului Carrefour MasterCard

Cu ocazia apropierii Sarbatorilor de Pasti, cardul Carrefour MasterCard vine in intampinarea clientilor care doresc sa realizeze cumparaturi avantajoase, oferindu-le un bonus de 10 lei pentru o tranzactie de minimum 100 lei. Zilnic, pana pe 17.04.2010, clientii care achizitioneaza produse din hypermarket-urile Carrefour utilizand  cardul Carrefour,  sunt rasplatiti printr-un cupon de magazin in valoare de 10 lei.

Obtinerea acestuia este simpla, beneficiarii avand posibilitatea sa se adreseze operatorilor Servicii Financiare din orice hypermarket Carrefour. Cupoanele de magazin pot fi utilizate de catre clienti atunci cand revin la cumparaturi in Carrefour, in limita de timp inscrisa pe acestea, atat pentru a cumpara produse alimentare, cat si non-alimentare.

Promotia "10 lei la minimum 100 lei" reprezinta un avantaj suplimentar oferit utilizatorilor de carduri Carrefour MasterCard, pe langa numeroasele facilitati de plata de care beneficiaza la achitarea cumparaturilor in reteaua hypermarket-urilor Carrefour. Astfel, clientii pot opta la fiecare utilizare:
* fie pentru rate fixe, fara dobanda (3, 6 sau 12 rate),
* sume minime lunare flexibile (incepand cu 25 lei/luna),
* dar si pentru perioada de gratie de maximum 47 de zile.

In plus, posesorii cardurilor Carrefour MasterCard se pot bucura si de un bonus special,  constand in produse de cofetarie acordate cu ocazia aniversarii fiecarei zile de nastere din familia lor, fie ca este sotul, sotia sau fiecare dintre copiii sai.

Cardul Carrefour MasterCard ofera beneficii inclusiv clientilor care aleg sa aplice pentru obtinerea acestuia. Pe langa faptul ca solicitantii pot realiza o prima cumparatura din hypermarketurile Carrefour chiar in momentul semnarii contractului de emitere in magazin, clientii beneficiaza in perioada promotiei "Primesti 10 lei pentru cumparaturile zilnice folosind cardul Carrefour!" si de aceasta oferta. Ulterior, dupa receptionarea cardului, un nou bonus este oferit cadou cu prilejul primei plati in hypermarket-urile Carrefour, prin intermediul cardului: 10% reducere din valoarea primei tranzactii realizata cu cardul Carrefour in hypermarketurile Carrefour, indiferent de valoarea acesteia.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content