FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Noi lansari Scandia Sibiu, la aniversarea a 90 de ani pe piata

Noi lansari Scandia Sibiu, la aniversarea a 90 de ani pe piata

Scandia Sibiu sarbatoreste 90 de ani de existenta pe piata prin lansarea unor ambalaje aniversare, a unor editii limitate si a unor povesti pentru consumatori din lumea conacului, locul de geneza al retetelor sale inspirate din arta culinara a vremurilor de demult. Cu aceeasi ocazie, producatorul lanseaza in retail doua produse inedite: terina de mistret si terina de cerb.

“Pilonii care au consacrat fabrica lui Josef Theil în 1922 sunt respectati cu sfintenie si în prezent. Asadar, retetele unice, savoarea gustului, ingredientele de cea mai buna calitate, la care se adauga ambalajul elegant si portofoliul variat de produse, sunt atribute care se regasesc si astazi în ADN-ul brandului Scandia Sibiu”, au declarat reprezentantii companiei.

Momentul aniversar marcheaza si lansarea paginii de Facebook http://www.facebook.com/ScandiaSibiu. Aceasta spune povestile din lumea conacului cu dichis, în care arta culinara a vremurilor de demult traieste si astazi prin retetele pastrate cu grija. Prin ea, marca îsi propune sa devina un partener de încredere al conversatiei despre bucataria romaneasca si valorile sale transmise din generatie în generatie, precum si sa puna bazele unei comunitati online.

“Tot la ceas aniversar am pregatit o alta surpriza, care îi asteapta pe consumatori pe rafturile magazinelor, doua produse clasice ale bucatariei coborate din cartea de bucate a conacului cu dichis, Terina de mistret si Terina de cerb” – au mai spus reprezentantii Scandia Sibiu.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content