FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Nici centrul vechi al Capitalei nu e ocolit de retelele internationale

Nici centrul vechi al Capitalei nu e ocolit de retelele internationale

Carrefour a deschis, in colaborarea cu reteaua specializata Wine&Co, un magazine de proximitate Express in centrul istoric al Capitalei. Wine&Co, retea specializata in comercializarea vinurilor, mai detine in centrul istoric doua magazine de vinuri in centrul vechi al Bucurestiului. Magazinul Express Wine&co acopera insa sortimentatia unui magazin tipic de proximitate.

Situat pe Strada Franceza, nr. 54, Express Wine&Co are o suprafata de 70 m² si insumeaza aproximativ 1.500 de produse. Magazinul are program non-stop.

Un alt magazin intrat recent in reteaua de proximitate dezvoltata de grupul francez de retail este Express Icebreg.  Magazinul se afla pe Soseaua Colentina, nr. 27, Bucuresti, are o suprafata de 149 m² si insumeaza aproximativ 2.500 de produse.

Reteaua numara in prezent 56 de magazine de proximitate Express, dintre care 9 unitati in orasul Brasov si 47 in Bucuresti si Ilfov.

Carrefour opereaza in prezent in Romania trei formate de magazine, cu un total de 159 de magazine si un site de comert online.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content