FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Neumarkt lanseaza sticla de 0.5 l

Neumarkt lanseaza sticla de 0.5 l

Incepand cu luna mai, berea Neumarkt este disponibila si la sticla returnabila de 0.5l, moment ce marcheaza abordarea unui nou segment pe langa cel de Retail si anume HoReCa.

“Lansarea berii Neumarkt la sticla returnabila 0.5 l are la baza studii calitative. Acestea au relevat faptul ca cei care consuma Neumarkt si-ar dori sa savureze berea preferata si in afara casei,la o terasa, cu prietenii, unde sticla este principalul ambalaj”, a declarat Marius Melesteu, Director Marketing, Heineken Romania.   

Designul ambalajului a fost realizat de Pichler&Gattringer si a avut ca punct de pornire actualul design al etichetei. Noul ambalaj include elemente deja existente – forma si culoarea literelor, desenul bisericilor din Piata Trandafirilor din Targu Mures, simbolul fabricii de bere din Targu Mures – dar si elemente noi precum sigiliul berarilor germani cu zicala traditionala „Hopfen u. malz, Gott erhalt's”( „Maltul si hameiul, Dumnezeu sa binecuvanteze”).

Marca Neumarkt a intrat in portofoliul Heineken Romania in anul 2008, odata cu achizitionarea companiei Bere Mures. Neumarkt a fost lansata in 1998, fiind prima marca de bere care a introdus ambalajul PET in Romania. In prezent, berea Neumarkt este disponibila la sticla returnabila 0.5l, PET 2L, 1L, 0.5L.  

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content