FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > NESCAFE transforma statiile de autobuz in cafenele

NESCAFE transforma statiile de autobuz in cafenele

In dorinta de a transforma momentele de asteptare ale autobuzului in clipe de relaxare, NESCAFE a amplasat in centrele marilor orase, statii de autobuz personalizate.

Proiectul inovator dezvoltat de catre NESCAFE urmareste sa aduca zambetul pe buzele oamenilor grabiti. Statiile NESCAFE recreeaza atmosfera calda si prietenoasa din cafenele, fiind dotate cu canapele si un decor specific acestui tip de local.

Cei care ajung in “statiile de cafea” NESCAFE vor uita de trafic sau de intarzierea mijloacelor de transport in comun, pentru ca atmosfera placuta va reusi cu siguranta sa le distraga atentia de la problemele zilnice.

In plus, timp de o saptamana, doritorii vor putea savura si o cafea cu gust atat de bun,  preparata special de catre NESCAFE. Invitatia la cafea va continua si in saptamanile urmatoare, trecatorii primind pliculete de NESCAFE Red Cup si NESCAFE 3 in 1, pentru a-si prepara singuri cafeaua acasa.

„Prin derularea acestui proiect, dorim sa oferim o solutie diferita pentru eliminarea rutinei cotidiene. Statiile de autobuz reprezinta locatiile in care atat dimineata, cat si seara, rabdarea oamenilor este pusa la incercare. De aceea, noi le oferim statii de autobuz inedite, care reusesc sa ii detensioneze pe drumul spre sau dinspre serviciu. In plus, calatorii au ocazia sa experimenteze ceva unic, pentru ca aducem noi cafeneaua in calea lor.”,  declara Ana-Maria Stanca, Senior Brand Manager Beverages in cadrul Nestlé Romania.

Proiectul “Statiile de cafea” NESCAFE se deruleaza in intervalul 1- 30 aprilie 2009, in centrele marilor aglomerari urbane – Bucuresti, Brasov, Craiova, Cluj si Iasi.
 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content