FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Nescafe: Cafeaua solubila - sursa de hidratare

Nescafe: Cafeaua solubila - sursa de hidratare

Nescafe deruleaza un program de informare „Despre cafea cu sanatate” al carui scop este prezentarea beneficiilor cafelei solubile asupra organismului uman.

In sprijinul programului initiat, Nescafe citeaza studiul realizat de catre cercetatorul american Lawrence Armstrong - „Fluid, electrolyte and renal indices of hydration during 11days of controlled caffeine consumption”.  Astfel, Nescafe arata ca prin consumul de cafea nu se accelereaza eliminarea lichidelor din organism. Impreuna cu celelalte lichide, cafeaua asigura nivelul de fluid necesar pentru hidratare, intr-o maniera similara cu cea a apei. Potrivit studiului, in urma consumului de cafea, corpul uman retine cea mai mare parte din lichid, pana la un procent de 84%.  

In concluzie, studiul citat de Nescafe a demonstat ca un consum constand in doua, trei cani de cafea pe zi ajuta la hidratarea corpului. Alaturi de celelalte lichide consumate in mod obisnuit pe parcursul unei zile, cafeaua solubila are proprietatea de a impiedica deshidratarea, fiind recomandata si in perioadele caniculare. „Bineinteles, va trebui sa bem si suficienta apa, sa consumam fructe, legume sau supe pentru a ne mentine corpul hidratat si sanatos.”, declara Elena Dobrescu, specialist NESCAFE in nutritie.

Nestle a fost fondata in 1866 iar astazi este prezenta in 84 de tari, cu 456 de fabrici si un numar de 283.000 de angajati. In Romania, compania este prezenta din anul 1995 si are peste 700 de angajati. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content