FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Napolact relanseaza iaurtul natural Cedra

Napolact relanseaza iaurtul natural Cedra

Napolact, unul dintre producatorii locali de lactate, relanseaza in luna mai iaurtul natural Cedra. Schimbarea este reflectata atat la nivelul ambalajului, cat si la nivelul retetei.

 Cu sloganul “Gusta un iaurt cum nu s-a mai pomenit”, Cedra de la Napolact vine cu o reteta unica pe piata romaneasca, care pune laolalta laptele de vaca, bivolita si oaie, doar din inima Ardealului. Noul iaurt are un ambalaj complet transparent care lasa sa se vada consistenta autentica a produsului pregatit din lapte proaspat. Iaurtul natural Cedra de la Napolact este disponibil în trei variante: 140 de grame, 300 de grame sau 850 de grame.

Din portofoliul Napolact fac parte produse precum Lapte din inima Ardealului, Iaurt usurel de baut, Telemea Huedin din lapte de vaca sau din lapte de oaie, Smantana gospodar s.a. Toate produsele Napolact sunt o continuare a produselor traditionale din gospodariile taranesti.

De mai bine de 105 de ani, Napolact este unul din cei mai importanti producatori de lactate. Initial, producatorul s-a numit Atelierul lui Vlad. In 1948, cand a avut loc nationalizarea, producatorul de unt si branza de vaca si-a schimbat denumirea in “Intreprindere de Industrializare a Laptelui Cluj”, iar in 1990 a aparut brandul Napolact.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content