FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Muller Dairy Romania externalizeaza serviciile logistice catre Whiteland Logistics

Muller Dairy Romania externalizeaza serviciile logistice catre Whiteland Logistics

Compania Muller Dairy a decis incheierea unui parteneriat cu Whiteland Logistics, avand ca scop externalizarea serviciilor logistice la nivel national. Astfel, serviciile de depozitare, manipulare, pregatire comenzi, livrari catre clienti (retele internationale, distribuitori sau magazine din retailul traditional), precum si serviciile cu valoare adaugata vor fi efectuate integral de firma Whiteland Logistics.

Prin externalizarea serviciilor, Muller urmareste eficientizarea distributiei, cautand sa ofere alaturi de Whiteland servicii de inalta calitate catre un numar cat mai mare de clienti, potrivit oficialilor companiei din industria lactatelor. Muller Dairy se va axa in continuare pe dezvoltarea brandului si pe marketing-ul produselor.
Muller este un producator important de lactate la nivel european, avand 11 fabrici si peste 9000 de angajati. Lansarea produselor sale pe piata romaneasca s-a realizat in 2008.

La randul sau, Whiteland Logistics, membra a Nagel-Group, este o companie specializata in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare, cu o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca. Are un depozit central la Bucuresti si alte 11 depozite in orase principale din tara, utilizand sisteme informatice dezvoltate special pentru specificul activitatii logistice (ERP, WMS,TMS), fiind certificata ISO 22.000. Pe langa servicii de logistica la nivel national, Whiteland Logistics ofera si servicii logistice la nivel european, prin intermediul retelei Nagel-Group, lider german in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content