FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Molson Coors isi restructureaza business-ul european

Molson Coors isi restructureaza business-ul european

Producatorul nord-american de bere Molson Coors, prezent in Romania prin intermediul companiei Bergenbier, va uni divizia Marea Britanie si Irlanda cu cea din Europa Centrala, noua structura urmând sa fie condusa de Mark Hunter, potrivit MarketingWeek.

Divizia Molson Coors Europe va avea sediul la Praga si va avea o pondere de 30% din veniturile globale ale companiei-mama din SUA. De asemenea, noua structura va genera 38% din volumul de bere produs de Molson Coors Brewing, daca se ia in calcul productia din anul 2011.

Hunter, care ocupa in prezent pozitia de director executiv al Molson Coors Central Europe, va prelua conducerea tuturor operatiunilor din Europa ale grupului nord-american. El a ocupat anterior conducerea diviziei Marea Britanie-Irlanda, care produce berea Carling.

Anuntul a venit in urma finalizarii achizitiei de catre Molson Coors a StarBev. Molson Coors Brewing Co a a achizitionat in aceasta primavara grupul StarBev de la fondul de investitii CVC Capital Partners pentru 2,65 miliarde de euro pentru a se extinde in Europa Centrala si de Est.

StarBev, cu operatiuni in Cehia, Ungaria, Bulgaria, România, Croatia, Serbia si Muntenegru, produce branduri de bere precum Staropramen, Borsodi, Kamenitza sau Bergenbier.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content