FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Modificari in structura actionariatului Scandia Romana

Modificari in structura actionariatului Scandia Romana

Scandia Romana, lider national pe piata conservelor din carne, anunta o noua structura a actionariatului. Pachetul de actiuni de 5 % detinut de Ioan Sorin Bozdog a fost achizitionat de societatea Elga Comert, actionarul majoritar al Scandia Romana, se anunta intr-un comunicat al companiei.

Ioan Sorin Bozdog a ocupat pana in aprilie 2008 functia de Director General Adjunct in cadrul companiei, cand a decis retragerea din aceasta functie. Negocierile dintre Elga Comert  si Ioan Sorin Bozdog au demarat anul trecut, iar finalizarea procesului si incheierea tuturor formalitatilor a avut loc la inceputul acestui an, valoarea tranzactiei fiind confidentiala.

"In ceea ce priveste noua structura a actionariatului, SC Elga Comert  S.R.L este in continuare actionarul majoritar (detinand in acest moment 80,69 % din actiunile companiei), in timp ce S.C. Spot Industrial SRL detine 15%, iar restul de 4,31 % se afla in posesia altor persoane fizice", declara Robert Redeleanu, CEO Scandia Romana.

Compania a atins la finele lui 2008 o cifra de afaceri de 197.9 milioane lei, in crestere cu 19 % fata de 2007. In primul trimestru al anului 2009, Scandia Romana a inregistrat o cifra de afaceri de 41.29 milioane lei, in crestere cu aproximativ 14 % fata de perioada similara a anului 2008 (36.48 mil lei).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content