FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Minimax va deschide primul magazin din Bucuresti

Minimax va deschide primul magazin din Bucuresti

Reteaua Minimax, preluata in luna august de compania Mercadia, va deschide, saptamana viitoare, primul magazin din Bucuresti, in sectorul 4.

Pana la finalul lui 2010, reteaua si-a propus sa ajunga la 50 de unitati, la nivel national, a anuntat Rainer Exel, directorul general al companiei, urmând ca anul viitor sa ajunga la 150 de magazine, in orasele cu peste 10.000 de locuitori.
De asemenea, reteaua Minimax va suferi un proces de rebranding, a anuntat Dinu Patriciu, Chairman Dinu Patriciu Holding si actionarul companiei. Rebrandingul va consta in schimbarea numelui si a conceptului, spatiile devenind „magazine traditionale cu politica de preturi discount”, a explicat Patriciu, care a refuzat sa ofere alte amanunte.

In prezent, Minimax opereaza 36 de magazine in orasele Agnita, Alba Iulia (3), Arad, Avrig, Bacau, Braila, Buzau, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Gaesti, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Oravita, Pascani, Pucioasa, Ramnicu Sarat, Rasnov, Sebes, Sinaia, Slatina (2), Stefanesti, Targoviste, Titu, Tulcea, Turnu Magurele, Urziceni, Vaslui, Victoria si Vulcan. Fiecare magazin ofera o sortimentatie de circa 2.000 de produse, din care o pondere importanta revine marcilor proprii. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content