FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > miniMAX DISCOUNT va deschide doua magazine noi, la Avrig si la Ramnicu Sarat

miniMAX DISCOUNT va deschide doua magazine noi, la Avrig si la Ramnicu Sarat

Compania miniMAX DISCOUNT accelereaza expansiunea la nivel national si deschide maine (n.r. joi, 30 iulie 2009) un nou magazin la Avrig, in judetul Sibiu, si un altul la inceputul lunii august la Ramnicu Sarat, in judetul Buzau, atingand un numar de 25 de unitati in retea.

Magazinul din Avrig reprezinta o constructie noua, pe modelul stand-alone, cu o suprafata utila de 767 mp si 10 de locuri de parcare, amplasat in strada Horia, numarul 16. Investitia in constructie si dotari se situeaza la nivelul a 750.000 euro, excluzand achizitionarea terenului.

Unitatea din Ramnicu Sarat este urmarea reamenajarii spatiului de 960 mp inchiriat de la Wini Imobili la subsolul centrului comercial Victoria din strada Victoriei, numarul 2, iar investitia se ridica la 250.000 euro.

„Daca in anii precedenti, analizam indelung sau refuzam ofertele de terenuri si spatii prezentate la preturi nerealiste, acum a sosit, finalmente, vremea sa trecem peste etapele de multiple negocieri si sa trecem la actiune. Am fost asaltati de oferte din partea multor companii si brokeri interesati de extinderea noastra, ceea ce inlesneste alegerea celor mai bune variante in conditiile in care au devenit accesibile locatii centrale in orase importante, iar ofertarile au atins pragurile valorilor adevarate. Tot ce se intampla ne demonstreaza ca am dezvoltat conceptul potrivit pe termen lung”, declara Rainer Exel, Director General si actionar in cadrul miniMAX DISCOUNT.

Ambele magazinele sunt amenajate in sistem de autoservire si cu 3, respectiv 4 case de marcat. Oferta de produse cuprinde 1.700 de articole, din categorii precum: fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare. De asemenea, miniMAX DISCOUNT promoveaza inclusiv sortimentul de marci proprii dezvoltate in parteneriat cu furnizori locali: Steiner – bere, Coria – sucuri carbonatate si necarbonatate, Sorina – ulei de floarea-soarelui, Montan – preparate din carne/mezeluri, Minim – branzeturi/cascaval, Maxim – orez, Mini – malai, faina, Minilact – produse lactate (iaurt, sana, kefir, smantana, unt) si Ecomax – vopsea lavabila.

Administratia centrala, cu sediul in Bucuresti, dispune de un depozit de 15.000 mp si deserveste intreaga retea miniMAX DISCOUNT, care mai include 23 de filiale in: Arad, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Oravita, Pascani, Pucioasa, Rasnov, Sinaia, Slatina (doua), Stefanesti, Targoviste, Titu, Turnu Magurele, Urziceni, Vaslui si Victoria. Conducerea companiei vizeaza o extindere a retelei la peste 100 de magazine.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content