FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > miniMAX DISCOUNT, magazin in termen record la Cisnadie

miniMAX DISCOUNT, magazin in termen record la Cisnadie

Compania miniMAX DISCOUNT isi relanseaza expansiunea in aceasta vara si deschide joi, 25 iunie, un nou magazin in localitatea Cisnadie, jud. Sibiu, urmat peste cateva saptamani de inca un magazin la Vulcan, jud. Brasov.

"Cisnadie reprezinta pentru noi un record in materie de termen de constructie: sub 8 saptamani pentru o structura de la zero, cu toate amenajarile si dotarile necesare, rezultate ale unei investitii de 750.000 euro. Este magazinul cu cel mai rapid termen de executie din existenta retelei si avem asigurari ca nu va ramane o exceptie", declara Rainer Exel - Director General al companiei miniMAX DISCOUNT.

Coordonarea tehnica a fost realizata de biroul tehnic SZ din Viena, iar lucrarile au fost executate de compania de constructii Granit Hunedoara in numele beneficiarului Magnum Arhitectura Imobiliara, de la care miniMAX DISCOUNT inchiriaza locatia. Proiectul respecta normele europene ale unui magazin alimentar modern, dotarile incluzand instalatii termice si de racire bazate pe regenerarea energiei.

Fiecare magazin este echipat conform standardelor europene si dispune de o suprafata de vanzare de 1.100 mp, sase case de marcat si 80 de locuri de parcare. Oferta de produse cuprinde 1.700 de articole.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content