FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > miniMAX DISCOUNT a inceput parteneriatul cu Wini Imobili

miniMAX DISCOUNT a inceput parteneriatul cu Wini Imobili

Compania miniMAX DISCOUNT a deschis un nou magazin in localitatea Sinaia, jud. Prahova, in cadrul centrului comercial Carpati, locatie rezultata in urma reamenajarii spatiului de 901 mp de la demisolul complexului. Aceasta inaugurare este prima din cadrul parteneriatului incheiat cu reteaua Wini Imobili, in baza caruia miniMAX DISCOUNT inchiriaza spatiu pentru un nou magazin si in orasul Ramnicu Sarat, ce va fi deschis in cateva saptamani.

"Odata ce Wini Imobili ni s-a adresat cu oferta spatiilor din portofoliul sau, am reactionat deschis si prompt fata de o selectie imbatabila de locatii centrale si cunoscute de consumatori. Avand in vedere ca, in orasele in care am decis sa reamenajam spatiile, s-a dovedit dificila identificarea unor terenuri disponibile pentru constructii de la zero, credem ca reusim sa suplinim intr-un mod fericit planul nostru de expansiune cu nevoia clientilor de concepte comerciale accesibile, precum cel propus de miniMAX DISCOUNT", declara Rainer Exel - Director General si actionar al companiei miniMAX DISCOUNT.

Din al doilea semestru al anului, compania si-a reorganizat sortimentatia, incluzand dupa cateva testari preliminare, o componenta semnificativa de produse de marca, se precizeaza intr-un comunicatn al companiei. Toate categoriile au fost analizate si reconfigurate prin integrarea unor produse noi, din portofoliile unor producatori precum Unilever, Procter & Gamble, Kraft Foods, L'Oreal, Doncafe, Campofrio si Heineken.

"Am luat aceasta decizie pentru a ne ajusta strategia comerciala la realitatile consumatorilor de astazi: acestia ne cer produse de calitate la preturi accesibile, consecinta fiind ca am depus eforturi pentru optimizarea sortimentatiei si justificarea unor conditii de negociere cu furnizorii in baza volumelor pe care le ruleaza magazinele noastre la nivel national", spune Rainer Exel - Director General si actionar al companiei miniMAX DISCOUNT.

Fiecare magazin reprezinta un spatiu comercial modern, echipat conform standardelor europene, cu suprafata medie de vanzare de 1.100 mp, sase case de marcat si 80 de locuri de parcare. Oferta de produse cuprinde 1.700 de articole.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content