FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > miniMAX DISCOUNT inaugureaza a 28-a filiala la Vulcan

miniMAX DISCOUNT inaugureaza a 28-a filiala la Vulcan

Compania locala de retail miniMAX DISCOUNT deschide pe  27.08.2009 un nou magazin la Vulcan (Brasov), imaginea unei investitii de 750.000 de euro.

Filiala din Vulcan reprezinta o constructie noua, cu o suprafata utila de 1.057 mp si 32 de locuri de parcare, amplasata in Str. Platoului Nr. 1.
„Suntem in plina extindere si, prin aceasta lansare, ne asiguram ca mixul nostru ramane unul echilibrat, cu locatii centrale si accesibile atat in orasele medii, cat si in cele mari”, declara Rainer Exel, Director General si actionar in cadrul miniMAX DISCOUNT.

Magazinul reprezinta un spatiu comercial modern, curat si echipat conform standardelor europene, in sistem de autoservire si cu 4 case de marcat. Oferta de produse cuprinde 1.700 de articole acoperind necesarul zilnic prin: fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare. miniMAX DISCOUNT promoveaza inclusiv sortimentul de marci proprii dezvoltate in parteneriat cu furnizori locali: Steiner – bere, Coria – sucuri carbonatate si necarbonatate, Sorina – ulei de floarea-soarelui, Montan – preparate din carne/mezeluri, Minim – branzeturi/cascaval, Maxim – orez, Mini – malai, faina, Minilact – produse lactate (iaurt, sana, kefir, smantana, unt) si Ecomax – vopsea lavabila.

Administratia centrala a companiei se afla in Bucuresti, unde dispune de un depozit de 15.000 mp, spre a face fata deservirii intregii retele miniMAX DISCOUNT, care include 27 de filiale in: Arad, Avrig, Buzau, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Oravita, Pascani, Pucioasa, Ramnicu Sarat, Rasnov, Sinaia, Slatina (2), Stefanesti, Targoviste, Titu, Turnu Magurele, Urziceni, Tulcea, Vaslui si Victoria.
Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content