FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > miniMAX DISCOUNT deschide un nou magazin la Agnita. Urmeaza alte patru in septembrie

miniMAX DISCOUNT deschide un nou magazin la Agnita. Urmeaza alte patru in septembrie

Compania miniMAX DISCOUNT inaugureaza joi, 19 august 2010, un nou magazin in localitatea Agnita, jud. Sibiu si ajunge astfel la 32 de unitati in reteaua nationala. Deschiderea este rezultatul unei constructii de la zero pe concept stand-alone, cu o investitie de 750.000 EUR si o suprafata de vanzare de 745 mp.

Totodata, compania va beneficia de o expansiune puternica in luna septembrie, cand vor fi deschise alte 4 noi unitati la nivel national. Trei dintre acestea se vor afla in municipiul Alba-Iulia, si fac rezultatul unor reamenajari de spatii operate anterior de reteaua Spar in strazile Regele Ferdinand, Primaverii si Toporasilor pe suprafete de vanzare de 531 mp, 512 mp si respectiv 651 mp.

Pentru finele lunii septembrie este programata inaugurarea celei de-a 36-a filiale miniMAX, in localitatea Gaesti, jud. Dambovita, rezultat al unei reamenajari de spatiu comercial, cu o suprafata de vanzare de 600 mp.

“Expansiunea miniMAX vizeaza in primul rand locatii centrale, amplasate in concentratii dense de gospodarii si cu potential de a le oferi consumatorilor o optiune comerciala moderna si accesibila”, declara Rainer Exel, Director General in cadrul miniMAX DISCOUNT.

Magazinele reprezinta spatii comerciale moderne, curate si echipate conform standardelor europene, in sistem de autoservire, cu 4 case de marcat si 25 de locuri de parcare. Oferta de produse cuprinzand aproximativ 2.000 de articole urmareste a intruni cel mai bun raport calitate-pret si acopera necesarul zilnic prin: fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare. miniMAX DISCOUNT promoveaza inclusiv sortimentul de marci proprii dezvoltate in parteneriat cu furnizori locali: Steiner – bere, Coria – sucuri carbonatate si necarbonatate, MAX – bauturi racoritoare carbogazoase, Montan – preparate din carne/mezeluri, precum si o gama extinsa de produse sub marca miniMAX DISCOUNT, precum: ulei de floarea-soarelui, branzeturi/cascaval, orez, malai, faina, lapte, conserve, siropuri si altele.

Odata cu lansarea fiecarui nou magazin, miniMAX DISCOUNT creeaza 25 locuri de munca, cu posibilitati de recunoastere individuala a celor mai eficienti angajati.

Administratia centrala a companiei se afla in Bucuresti, unde dispune de un depozit de 15.000 mp, spre a face fata deservirii intregii retele miniMAX DISCOUNT, care mai include 31 de filiale in: Arad, Avrig, Bacau, Braila, Buzau, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Oravita, Pascani, Pucioasa, Ramnicu Sarat, Rasnov, Sebes, Sinaia, Slatina (2), Stefanesti, Targoviste, Titu, Tulcea, Turnu Magurele, Urziceni, Vaslui, Victoria si Vulcan. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.

Citeste si despre achizitia lantului miniMAX DISCOUNT de catre Grupul Mercadia Holland. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content