FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "Milka - Gustul care te duce in Alpi"

"Milka - Gustul care te duce in Alpi"

Marca de ciocolata Milka, aflata in portofoliul Kraft Romania, va beneficia de o noua campanie de imagine la nivel national, cu mesajul "Milka - Gustul care te duce in Alpi".

Semnata de agentia de publicitate Ogilvy&Mather, campania va include principalele canale de comunicare si va incepe pe 21 august cu un spot TV dedicat, testat deja in randul consumatorilor.

Conceptul campaniei are ca punct de plecare intelegerea nevoilor si stilului de viata al consumatorilor, mesajul fiind centrat pe ideea de evadare din cotidian.

"Esenta marcii nu se schimba, Milka este in continuare cea mai fina ciocolata, facuta cu lapte din Alpi. Abordarea campaniei este insa diferita, fiind construita pe ideea "evadarii". Mesajul acesteia este urmatorul: nu trebuie sa te duci pana in Alpi pentru a te bucura de frumusetea lor, e suficienta o bucatica de Milka, al carei gust fin te va face sa te simti ca si cum ai fi acolo", declara Cristina Pindaru, Brand Manager Milka.
Potrivit reprezentantilor companiei, nivelul investitiilor in comunicare pentru 2009 este apropiat de cel al investitiilor de anul trecut, peste 60% din valoarea acestora fiind insa prevazute pentru ultima jumatate a anului in curs.

Referitor la rezultatele asteptate pentru 2009, Lachlan Grave, General Manager al Kraft Foods Romania, apreciaza ca anul in curs are caracter incert, fapt ce va limita cresterile la o cifra (aproximativ 5%), spre deosebire de 2008, cand segmentul a inregistrat cresteri de cca. 20%. "Anul trecut am fost putin mai optimisti, prin urmare, au fost necesare cateva ajustari. Dat fiind faptul ca 2009 este insa un an incert, este foarte important sa fim flexibili si noi am incercat sa fim flexibili", a mentionat Directorul General al companiei.

La mai mult de un secol de la aparitia sa, in 2002, Milka a fost lansata si in Romania, in prezent ocupand o pozitie de top in categoria de ciocolata. Conform datelor AC Nielsen, in Romania, Milka este marca de ciocolata cu cea mai rapida crestere a cotei de piata valorice, 80% crestere fata de 2005, raportat la nivelul intregii piete de ciocolata. Bazele pentru acest succes sunt inovarea continua a portofoliului si sustinerea marcii printr-o pozitionare puternica, diferentiata.

In prezent, portofoliul Milka in Romania include noua sortimente de tablete de 100g (cu Lapte din Alpi, Alune de padure, Alune de padure si stafide, Iaurt si Capsuni, Noisette, Happy Cow, Dessert au chocolat, Caramel, Alba, Diet), trei sortimente de ciocolata aerata Milka Luflee (Alba, Lapte, Noisette), doua Milka M-joy (Lapte din Alpi, Alune de padure intregi), un produs special adresat copiilor (Milka Milkinis), cinci sortimente de tablete 250g in format special pentru cadouri (Lapte din Alpi, Alune intregi, Alune si stafide, Alune si Caramel, Schoko Keks), cinci sortimente de praline (I love Milka, I love Milka Nougat, I love Milka Capsuni, Milka Dessert si Lila Collection) si doua de batoane (Mjoy Hazelnut, Mjoy Almond).

Kraft Foods este cea de-a doua companie de top din industria alimentara, cu venituri anuale de $42 miliarde. Aceasta este prezenta in 150 de tari de pe glob si detine in portofoliu o larga varietate de produse: branzeturi, gustari si sosuri Kraft, cafele Maxwell House si mezeluri Oscar Mayer, biscuitii Oreo si LU, creme de branza Philadelphia, cafelele Jacobs si Carte Noire, ciocolata Milka, Cote d'Or, Toblerone si Poiana.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content