FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mihaela Popescu este noul editor al Revistei Magazinul Progresiv

Mihaela Popescu este noul editor al Revistei Magazinul Progresiv

Incepand cu data de 1 noiembrie 2010, Mihaela Popescu va ocupa functia de Editor al Revistei Magazinul Progresiv. Inainte de aceasta colaborare, Mihaela a fost redactor specializat pe domeniul FMCG si retail la Ziarul Financiar timp de aproape cinci ani. Mihaela Popescu are un Master in Managementul Investiilor la Academia de Studii Economice si este licentiata a Facultatii de Administrare a Afacerilor in Limbi Straine si Facultatii de Gestiune a Intreprinderii – Universitatea din Orleans, Franta.

Revista Magazinul Progresiv este cea mai importanta publicatie business-to-business adresata industriei de retail si FMCG din Romania, cu o istorie de peste 10 ani in piata si un tiraj auditat BRAT de 26.000 de exemplare.

In cadrul echipei, Mihaela Popescu va prelua responsabilitatile Roxanei Baciu.Tot de la inceputul lunii noiembrie, Roxana va ocupa functia de Manager de Marketing si Comunicare al Nielsen Romania. In ultimii zece ani, Roxana Baciu a fost editorul revistei Magazinul Progresiv si este un apreciat analist al acestui domeniu, pentru care a organizat si moderat numeroase conferinte de specialitate.

Nielsen este una dintre cele mai mari companii de marketing si informare media la nivel global. In Romania furnizeaza servicii de cercetare de piata si consultanta, precum si solutii software pentru retail audit, managementul categoriei si comportament de consum.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content