FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mihaela Gavris, noul director general la Merchandising Provider Company

Mihaela Gavris, noul director general la Merchandising Provider Company

Merchandising Provider Company (MPC), companie specializata in servicii de trade & in-store marketing, a anuntat numirea Mihaelei Gavris in functia de director general.  Mihaela Gavris are o experienta de peste 20 de ani in piata bunurilor de consum din Romania, ocupand pozitii de top management in companii multinationale precum Unilever South-Central Europe, Mars Incorporated, Danone Baby Nutrition.

Aceasta este o pozitie nou creata in cadrul companiei care completeaza pozitiile de Managing Partner si Client Service Partner existente deja, dupa cum au mentionat reprezentantii MPC.

“Mihaela este un mare plus pentru echipa noastra. Experienta si expertiza sa in piata FMCG din Romania, cumulate cu realizarile personale notabile in materie de management, business development si strategie de vanzari, vor contribui la dezvoltarea in continuare a companiei“, a declarat Razvan Warinschi, fondatorul MPC.
Compania MPC a fost infiintata la sfarsitul anului 2004 si este specializata in proiecte in store, trade marketing si in store research si shopper insights. De la data lansarii si pana in prezent, Merchandising Provider Company a derulat proiecte de outsourcing realizate pentru companii precum Coca-Cola, Wrigley, Auchan Romania, Henkel, D’aucy Romania, Carrefour  Romania, Osram, UPC Romania,  Heineken Romania, Mars Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content