FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "Micii Brutari" fac practica la Carrefour

"Micii Brutari" fac practica la Carrefour

Carrefour organizeaza in hypermarketurile Carrefour din Bucuresti si din tara o actiune dedicata copiilor si denumita "Micul Brutar". Echipele Carrefour incheie conventii cu diferite scoli si invita o clasa de elevi din clasele I-V sa vada cum se fabrica painea dar si prajiturile in laboratoarele Carrefour si chiar sa invete, preparandu-si propriile produse alaturi de specialistii Carrefour.

"Micii Brutari" sunt mai intai instruiti de personalul magazinului printr-o prezentare generala a utilajelor si spatiului de lucru, primesc indicatii despre protectia muncii apoi si sorturi, manusi, protectie incaltaminte si bonete.

Copiii au ocazia sa invete cateva mici secrete ale laboratoarelor Carrefour: framanta paine, orneaza torturi, pregatesc mini-tarte si mini-eclere sub supravegherea permanenta si urmand indicatiile personalului laboratorului. In tot acest timp, micii practicanti primesc informatii despre ingredinte, despre procesul de productie, tipuri de faina si despre functionarea diferitelor utilaje din laborator.

La final, "Micii Brutari" primesc diplome si cadouri (jocuri, jucarii, rechizite, dulciuri).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content