FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Michael Conrad, unul dintre liderii advertisingului, la Zilele Biz pe 15 noiembrie

Michael Conrad, unul dintre liderii advertisingului, la Zilele Biz pe 15 noiembrie

Michael Conrad, fondatorul Berlin School for Creative Leadership si unul dintre cei mai apreciati oameni de creatie si advertising la nivel mondial, va participa la editia de anul acesta a Zilelor Biz. El va fi speaker la eveniment pe 15 noiembrie, in cadrul zilei de Media & Marketing.

Michael Conrad este unul dintre cei mai influenti jucatori in advertisingul modial, reusind, din postura de presedinte al grupului Leo Burnett Worldwide sa castige un numar impresionant de distinctii internationale "Global Agency Network of the Year" si "Most Awarded Agency Network" (Gunn Report). In 2004 a co-fondat "The Berlin School of Creative Leadership", una dintre cele mai bune scoli de MBA din zona de leadership creativ.

Prezentarea sa in cadrul Zilelor Biz, cu tema ”Big Idea Thinking”, porneste de la o idee care a inceput sa prinda proportii in Bucuresti si descrie modul in care se formeaza, se identifica si se valorifica “ideile mari”.

Ziua de Media si Marketing este dedicata tendintelor in comunicare. Editia din acest an are ca invitati personalitati cu performante internationale in marketing si advertising, printre care: Thomas Kolster, fondator al The Goodvertising Agency si WhereGoodGrows, Liz Wolstenholme Head of Planning, UK Consumer Marketing, Weber Shandwick si, cel mai recent confirmat, James Bisgrove, Sponsorship Manager  UEFA Events.

Evenimentul Zilele Biz are loc in perioada 11-15 noiembrie 2013 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel - Bucuresti si reuneste, timp de cinci zile, sute de manageri si antreprenori intr-un eveniment unic care analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing.

www.zilelebiz.ro

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content