FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > MGC Topoloveni isi mareste productia de conserve si preparate

MGC Topoloveni isi mareste productia de conserve si preparate

Producatorul de conserve MGC International Investments a finalizat o noua investitie de 3,7 milioane de euro in modernizarea fabricii de la Topoloveni, lansand o noua linie de produse sub brandul “Bunatati de Topoloveni”.

„Dupa ultima etapa de modernizare a vechii fabrici de prelucrare a fructelor si legumelor, MGC Topoloveni  poate asigura capacitati de peste 30 tone de mancare gatita si specialitati traditionale pe zi”, a declarat, intr-un comunicat, director general MGC Topoloveni, Nicolae Pauna.

Fabrica de prelucrare a fructelor si legumelor, cu o traditie in domeniu care dateaza din 1901, a fost preluata in 2002 de catre compania MGC International Investments, aflata in proprietatea fratilor de origine libaneza Mohammad, Hassan si Ahmed Murad, proprietarii mai multor hoteluri si ai restaurantelor fast-food Spring Time

De la preluare, complexul MGC din Topoloveni a fost extins si modernizat cu investitii care totalizeaza peste 14 milioane de euro, derulate în mai multe etape. Odata cu finalizarea ultimei etape de dezvoltare si modernizare a complexului de fabrici, MGC Topoloveni a lansat gama de produse traditionale, Bunatati de Topoloveni, care va include specialitati traditionale.

Suprafata totala a complexului este de aproape 6 hectare, pe care se afla fabrica de conserve legume-fructe si mixte, o fabrica de preparate din carne si o fabrica de sosuri. Brandurile produse in prezent la Topoloveni sunt Mandy si Spring Sauce.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content