FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Metro vrea sa renunte si la ultimele magazine Real din afara Germaniei

Metro vrea sa renunte si la ultimele magazine Real din afara Germaniei

Metro Group ia in calcul conversia celor 12 hypermarketuri Real din Turcia in formatul Metro Cash & Carry, potrivit Planet Retail care citeaza publicatia germana Lebensmittel Zeitung.

Retailerul german, care a luat in calcul mai multe optiuni referitor la magazinele Real din Turcia, urmeaza sa ia o decizie in privinta acestora pana la finalul acestui an.

Hypermarketurile Real din Turcia sunt singurele pe care grupul german de retail le mai detine in afara Germanie dupa ce Metro Group a vandut in noiembrie anul trecut magazinele Real din Polonia, Romania, Rusia si Ucraina catre grupul francez Auchan.

Pentru hypermarketurile din Ucraina si Rusia, Metro Group a primit deja aprobarea autoritatilor de concurenta, in timp ce transferul afacerilor din Polonia si Romania este de asteptat sa fie finalizat in cursul acestui an.

In Romania, retailerul francez Auchan a fost de acord cu preluarea a 20 dintre cele 24 de hypermarketuri operate de Real. Retailerul german a deschis primul hypermarket din Romania in 2005.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content