FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Metro vrea sa deschida 500 de magazine La Doi Pasi si in acest an

Metro vrea sa deschida 500 de magazine La Doi Pasi si in acest an

Metro Cash&Carry Romania isi propune sa deschida si in acest an tot 500 de magazine La Doi Pasi, la fel ca in 2012, an in care a lansat franciza destinata clientilor sai revanzatori.

„Am vrea sa deschidem tot atâtea magazine câte am deschis si anul acesta. Astfel, daca in 2012 am deschis 500 de magazine, si anul acesta ne dorim si ar fi foarte bine sa deschidem tot 500 de unitati. Daca nu apar schimbari majore pe piata, nu vad niciun impediment, mai ales ca sunt foarte multe cereri de intrare in retea”, a declarat, pentru Progresiv, Dusan Wilms, directorul general Metro Cash&Carry Romania.

Franciza LaDoiPasi dezvoltata de Metro Romania pentru sustinerea comerciantilor traditionali a devenit in 2012 cea mai extinsa retea de magazine de proximitate din tara, cuprinzand circa 500 de magazine operationale.  Programul La Doi Pasi a avut succes in orasele medii si mici, dar mai ales in mediul rural.  

„Lumea este saraca (in mediul rural – n.r.), iar noi incercam sa ne adaptam sortimentul pentru acesti oameni. De altfel, aproximativ jumatate din magazinele La Doi Pasi sunt amplasate in localitati din mediul rural. Acolo ele joaca rolul unui mini-hypermarket”, a adaugat Dusan Wilms.

Programul La Doi Pasi le ofera micilor comercianti traditionali posibilitatea de a face parte dintr-o retea nationala si de a beneficia de o serie de avantaje (cursuri de instruire, consultanta pe toata perioada desfasurarii parteneriatului si asistenta in programele de marketing), care sa ii ajute in cresterea competitivitatii pe piata.

Gasiti mai multe informatii despre franciza La Doi Pasi si despre strategia Metro pentru acest an in interviul cu Dusan Wilms, publicat in numarul din luna ianuarie al revistei Magazinul Progresiv.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content