FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Metro extinde programul de sustinere a producatorilor de legume "De-ale noastre"

Metro extinde programul de sustinere a producatorilor de legume "De-ale noastre"

Metro Cash & Carry Romania continua si anul aceasta programul  de sustinere a producatorilor locali „De-ale noastre”, prin extinderea sortimentatiei de produse cu aproximativ 30%.

 Anul acesta retailerul adauga produse noi in sortimentul “De-ale noastre”, programul ajungand la o oferta de 45 de legume si fructe produse local. Printre noile articole se numara fructele de padure, ciupercile si broccoli.

“Continuam sa investim in "De-ale noastre", un program care aduce beneficii atat producatorilor de fructe si legume, cat si clientilor si consumatorilor care se pot bucura astfel, de gustul si mirosul autentice al produselor de origine controlata, obtinute prin tehnici traditionale de cultivare. Ne bucuram sa avem alaturi de noi parteneri din 33 de localitati, din 9 judete ale tarii, si sa ii sprijinim sa practice o agricultura sustenabila, sa se dezvolte si sa contribuie, in acest mod, si la dezvoltarea comunitatilor locale”, a declarat Gilles Roudy, Director General Metro Cash & Carry Romania.

Produsele „De-ale noastre” sunt disponibile in reteaua magazinelor Metro Romania, in intervalul mai-decembrie 2014.

Programul „De-ale nostre”, sprijin oferit producatorilor locali

Programul „De-ale noastre” este un program unic in Romania din punctul de vedere al sustinerii producatorilor locali, deoarece ofera sprijin in toate etapele-cheie ale productiei (consultanta, solutii de colectare, ambalare), precum si monitorizare, distributie si o piata de desfacere a productiei, in magazinele retelei Metro din Romania.

Compania asigura agricultorilor din cele 33 de comunitati care participa la program consultanta specializata din partea unui inginer agronom, consltant al Metro Cash&Carry Romania. Rolul acestuia este de a-i asista pe micii producatori in ficare etapa a procesului de productie, oferindu-le sfaturi privind selectia soiurilor in functie de tipul de sol, perioada optima de recoltare, tehnici si mijloace de productie sau metode de eficientizare a costurilor de productie si a resurselor.

Dupa colectare, produsele sunt livrate in toate magazinele Metro Cash & Carry din tara. Tehnicile traditionale de cultivare confera gust si miros autentice produselor si impun folosirea in proportie de peste 80% a ingrasamintelor naturale.

Programul face parte din platforma de sustinere a producatorilor locali a Metro Cash & Carry Romania, prin care compania incurajeaza dezvoltarea unor sectoare cheie ale economiei si stabileste noi standarde la nivelul pietei si a producatorilor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content