FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Metro Cash&Carry ofera furnizorilor un nou serviciu financiar

Metro Cash&Carry ofera furnizorilor un nou serviciu financiar

Compania Metro Cash&Carry a lansat o platforma de scontare pentru furnizori  care permite acestora sa primeasca platile mai rapid, sa utilizeze evaluarile favorabile ale bonitatii facute de Metro si astfel, sa isi optimizeze propriul flux de numerar.

"Platforma inovatoare MVD le permite furnizorilor nostri sa-si sconteze creantele pentru a-si accesa fondurile - in orice moment, de oriunde. Astfel, acestia au acces mult mai rapid la capital. Prin aceasta dorim sa ii sustinem pe furnizorii nostri in marirea lichiditatii, in special pe durata acestei crize financiare ", afirma Dusan Wilms, Director General Metro Cash&Carry Romania

Platforma MVD poate fi comparata cu un ATM virtual: ofera o situatie generala a facturilor aprobate, a notelor de credit si a celor de debit. In plus, furnizorii Metro Cash & Carry Romania au oportunitatea de a sconta creantele selectate, daca au nevoie de lichiditati. Odata ce o cerere de scontare este aprobata, sumele sunt eliberate intr-o zi lucratoare. Astfel, furnizorii beneficiaza de evaluarile favorabile ale bonitatii facute de Metro si pot accesa linia noastra de credit prin intermediul bancilor partenere.

Pe langa lansarea platformei MVD in Romania, Metro Cash & Carry a lansat pentru testare servicii financiare MVD in Portugalia si Regatul Unit. Platforma MVD a fost  deja implementata cu succes in Polonia, unde furnizorii Metro au scontat un excedent de 50 de milioane de euro sub forma de creante de la Metro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content