FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > METRO Cash & Carry Romania continua proiectul Zilele Competentei si in centrele de distributie din tara

METRO Cash & Carry Romania continua proiectul Zilele Competentei si in centrele de distributie din tara

METRO Cash & Carry Romania continua proiectul  „Zilele Competentei”, demarat in cadrul magazinului METRO Militari, prin organizarea acestuia in sase din centrele sale de distributie din tara. Fiecare eveniment va avea o durata de trei zile si se va desfasura in magazinele METRO Cash & Carry din Bacau, Arad, Craiova, Cluj, Brasov si Ploiesti.

Proiectul „Zilele Competentei”, demarat in luna august, in cadrul magazinului              METRO Cash & Carry Militari, a adus fata in fata clientii revanzatori din Bucuresti si furnizorii principalelor produse adresate acestei categorii, comercializate in cadrul centrelor de distributie METRO Cash & Carry din Romania.

In cadrul acestor evenimente, compania prezinta oferta sa de produse marca proprie ARO, gama variata de solutii nealimentare adresata clientilor revanzatori, precum si ansamblul de servicii pe care compania l-a dezvoltat pentru a oferi un suport continuu clientilor sai. Printre acestea se numara: campania 150 de motive pentru care merita sa alegi METRO, programul de consultanta pentru reamenajarea magazinelor clientilor, cursurile desfasurate in cadrul Centrului de Competenta pentru Revanzatori si multe altele.

Evenimentul „Zilele Competentei” se desfasoara intre:
•    28 – 30 octombrie 2009, in cadrul magazinelor METRO Bacau si METRO Arad,
•    11 – 13 noiembrie, in cadrul magazinelor METRO Craiova si METRO Cluj,
•    25 – 27 noiembrie, in cadrul magazinelor METRO Brasov 1 si  METRO Ploiesti.

Evenimentul se va bucura si de prezenta furnizorilor principalelor produse adresate clientilor revanzatori, acestia avand posibilitatea de a analiza indeaproape oferta si de a achizitiona produse, la preturi speciale.

METRO Cash & Carry este reprezentat in 29 de tari cu peste 650 de magazine cash & carry. Cu peste 100,000 de angajati, la nivel mondial, compania a atins vanzari de 33,1 miliarde Euro in 2008.

METRO Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. Astazi, reteaua de magazine numara 24 de centre de distributie: in Bucuresti - 4 centre (Militari, Voluntari, Berceni si Baneasa), in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content