FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > METRO Cash & Carry Romania, certificata ISO 22000:2005

METRO Cash & Carry Romania, certificata ISO 22000:2005

Sistemul de management al sigurantei alimentelor implementat in METRO Cash & Carry Romania a fost auditat si certificat de catre Organismul de Certificare SGS, indeplinind cerintele standardului international ISO 22000:2005. Certificatul a fost obtinut pentru o perioada de trei ani si este valabil pentru toate centrele de distributie METRO Cash & Carry din Romania.

Standardul ISO 22000:2005 presupune respectarea principiilor HACCP referitoare la siguranta alimentului, asigurand monitorizarea fluxului de produse din momentul receptionarii si pana dupa momentul vanzarii si mentinerea parametrilor proceselor intre limitele admise, astfel incat orice posibil risc la adresa sigurantei alimentelor sa fie eliminat sau redus la cel mai scazut nivel. De asemenea, Certificarea ISO 22000:2005 confirma existenta unui sistem de trasabilitate care permite identificarea intregului parcurs al tuturor loturilor de produse, permitand o reactie rapida in cazul oricarei suspiciuni sau alerte privind siguranta alimentului.

METRO Cash & Carry Romania a obtinut certificarea ISO 22000:2005 pentru desfasurarea activitatilor de comercializare a produselor alimentare proaspete (carne, peste, legume - fructe,  lactate), produse alimentare congelate si alimente de baza, transarea si procesarea carnii refrigerate pentru obtinerea de produse de carmangerie (carne tocata, pasta mici, carnati proaspeti, pastrama), precum si pentru procesarea pestelui proaspat (eviscerare, filetare, portionare).

METRO Cash & Carry este o divizie de vanzari a METRO Group, unul dintre liderii comertului la scara mondiala. Compania numara aproximativ 300.000 de angajati si opereaza in peste 2.200 de locatii din 32 de tari. Partea operationala a afacerii este desfasurata de diviziile de vanzari care opereaza independent pe piata: METRO/ Makro Cash & Carry; hipermarket-urile Real; Media Markt si Saturn – lider pe piata bunurilor electronice si electrocasnice din Europa si magazinele universale Galeria Kaufhof.

METRO Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. Astazi, reteaua de magazine numara 24 de centre de distributie: in Bucuresti - 4 centre (Militari, Voluntari, Berceni si Baneasa), in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content