FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Metaxa 120 de ani de existenta

Metaxa 120 de ani de existenta

Metaxa sarbatoreste cei 120 de ani de existenta modificand designul pentru ambalajul de Metaxa 5*, "inima" familiei Metaxa si cea mai cunoscuta bautura greceasca.

Noua sticla de 0,7 va avea usoare modificari de dimensiune ( de la 35,5 cm la 33,1 cm), pentru o mai buna pozitionare la raft. Forma si fatetele sale dau mai multa  vizibilitate etichetei si pun mai bine in valoare semnatura "Spyros Metaxa", prezenta pe gatul sticlei.
 
Acesta noua eticheta aduce o uniformizare a ambalajului la nivel international. "Pana anul acesta sticla de Metaxa 5* vanduta in Grecia era complet diferita ca si design si eticheta de sticla de Metaxa 5* vanduta in toate celelalte tari. Incepand din acest an, prin modificarile aduse sticlei vom avea o imagine uniforma pentru toate tarile care comercializeaza Metaxa. Pana la sfarsitul acestui an Metaxa va avea ambalaje si etichete noi si la gama de 3* si 7*", declara reprezentantii companiei.

Metaxa se situeaza pe primul loc in categoria sa - brandy - din punct de vedere al vanzarilor in Travel Retail si Duty Free. La nivel international, in urma clasamentului publicat de revista The Spirits Business, in martie 2008, Metaxa ocupa locul 15 in Topul Marcilor cu Cea Mai Rapida Crestere si locul 42 in Topul Volumelor de Vanzari.

In lume, cele mai spectaculoase cresteri se inregistreaza la Metaxa 5 Stele, varianta emblematica pentru acest brand.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content