FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mercury Research isi mareste panelul online eXPRIM

Mercury Research isi mareste panelul online eXPRIM

Panelul online eXPRIM al companiei Mercury Research a depasit in luna martie pragul de 40.000 de panelisti activi, potrivit unui anunt al agentiei de cercetare. Aceasta prognozeaza dublarea numarului de interviuri realizate online in 2013 fata de anul trecut.

Panelul eXPRIM este folosit de companie exclusiv pentru realizarea studiilor de piata si este in acord cu regulile de bune practici recomandate de ESOMAR. Numarul total al interviurilor realizate pana in prezent din panel este de peste 70.000, dintre care aproximativ 37.000 de interviuri online au fost realizate in 2012.

“Rata de penetrare a internetului a facut ca studiile de piata sa devina din ce in ce mai relevante si mai solicitate de clientii nostri. Ne-am concentrat fortele pe construirea unui panel puternic. Am ajuns luna aceasta la 40.000 de panelisti si, din estimarile noastre, in acest moment avem cel mai mare panel online din Romania dedicat exclusiv studiilor de cercetare de piata. Numarul de interviuri realizate anul trecut, pe de o parte, demonstreaza ca studiile online capata o pondere considerabila in alegerile clientilor, iar, pe de alta parte, arata calitatea si integritatea panelului nostru”, a declarat Ingrid Lambru, Marketing Director la Mercury Research. 
Rata de raspuns a panelului eXPRIM este mai mare de 40%,  ceea ce permite realizarea unui studiu online in cateva zile, potrivit companiei.

Studiile online isi dovedesc utilitatea in special in testarile de concept de produs si studiile de elasticitate a pretului. O alta directie importanta in care Mercury Research si-a dezvoltat panelul eXPRIM in ultima perioada este reprezentata de studiile calitative de tipul bulletin boards, prin metodologia Mercury Research OnlineVu.
Mercury Research se numara printre cele mai mari companii de cercetare de piata din Romania si are o experienta de 19 ani pe piata.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content