FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image va deschide sase magazine in luna iunie

Mega Image va deschide sase magazine in luna iunie

Compania Mega Image, parte a retailerului belgian Delhaize, va deschide sase magazine in luna iunie. Prima unitate, inaugurata joi 7 Iunie, va fi magazinul Shop&Go cu numarul 24, situat pe Strada Centurii, nr. 7, din sectorul 6 al Capitalei. Unitatea comerciala are o suprafata de vanzare de aproximativ 125 mp.

„Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 137 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (113) si Shop&Go (24).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content