FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image prelungeste campania "Comorile Oceanelor" pana pe 16 mai

Mega Image prelungeste campania "Comorile Oceanelor" pana pe 16 mai

Campania „Comorile Oceanelor”, lansata de Mega Image in parteneriat cu Animal Planet pe 6 februarie, va fi prelungita cu doua saptamani, pana pe 16 mai, a anuntat retailerul. Astfel,  pana pe 16 mai clientii magazinelor Mega Image si Shop&Go mai pot intra in posesia cartilor de joc sub denumirea “Comorile Oceanelor”la casele de marcat din cele doua retele, achizitionand produsele marca proprie semnalizate la raft.

Colectia contine o selectie de 144 de specii de vietati din apele oceanice si marine. Acestea pot fi colectionate intr-un album special, din care clientii retailerului pot afla lucruri interesante despre cum se hranesc, cum supravietuiesc si ce le face speciale pe aceste „comori ale ocenelor”.

In cadrul aceleiasi campanii, Mega Image si Animal Planet au organizat sambata, 28 aprilie, in Parcul Unirii din Bucuresti evenimentul „Marele schimb de carti Comorile Oceanelor”, care a reunit cateva mii de colectionari. Pe langa schimbul de carti, organizatorii au pregatit pentru participanti un concert Alina Sorescu, numere de magie, clovni care au modelat baloane, pictura pe fata, trupa de dans, concursuri cu premii si alte surprize.

Cu aceasta ocazie, in perioada 9 februarie – 30 aprilie,  Animal Planet Romania a difuzat zilnic de la 18.00 la 19.00 o serie speciala de emisiuni, reunite sub conceptul „Comorile Oceanelor”, in care telespectatorii au putut vedea imagini reale cu animalele din aceasta colectie.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content