FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image preia reteaua Angst, prima tranzactie din retailul modern din 2014

Mega Image preia reteaua Angst, prima tranzactie din retailul modern din 2014

Mega Image anunta ca a agreat preluarea a 20 de magazine operate de reteaua Angst, situate in Bucuresti. In acest moment, preluarea magazinelor Angst este in proces de aprobare de catre Consiliul Concurentei. Magazinele preluate au suprafete cuprinse intre 90 si 750 mp, iar veniturile anuale estimate se ridica la 21 milioane de euro.

“Aceasta preluare se incadreaza in strategia de dezvoltare Mega Image prin magazine care au o pozitionare foarte buna in zona urbana. Cele douazeci de magazine Angst vor consolida reteaua noastra de magazine. In acelasi timp, preluarea ne va aduce noi oportunitati de vanzari si sinergii de achizitii,” declara Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.

Decizia Angst vine ca urmare a strategiei anuntate, aceea de a-si concentra efortul doar in directia domeniului propriu de expertiza, productia de carne procesata, oferind produse la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara.

“Un alt aspect important al acestui proces de preluare este consolidarea colaborarii intre Mega Image si brandul Angst, prin imbinarea traditiei si expertizei intr-o oferta care va raspunde celor mai exigente si noi cerinte ale consumatorilor privind alimentatia sanatoasa”, afirma Sorin Minea, presedintele Angst.

Reprezentantii retelei belgiene au spus ca mai multe detalii privind procesul de preluare a retelei de magazine Angst vor fi comunicate in lunile urmatoare, in momentul aprobarii finale a tranzactiei de catre Consiliul Concurentei.
 
Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 326 de magazine, sub marcile Mega Image (173), Shop&Go (151), AB COOL FOOD (1).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content