FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image preia cinci magazine Gulliver

Mega Image preia cinci magazine Gulliver

Incepand cu luna august, Mega Image va integra in reteaua sa cinci magazine Gulliver, toate situate in Bucuresti. Dupa rebranding, trei locatii vor deveni magazine Mega Image si doua vor fi operate sub brandul Shop&Go. Toate magazinele vor fi remodelate pana la finalul lunii octombrie.

Adresele celor cinci magazine sunt:
Strada Valea Lunga, Nr. 7, Bloc 140, Sector 6, Bucuresti.
Strada Valea Argesului, Nr. 5, Bloc C1, Sector 6, Bucuresti.
Soseaua Bucuresti – Ploiesti, Nr. 30 – 34, Sector 1, Bucuresti.
Strada Raul Doamnei, Nr. 3, bl. C3, Sector 6, Bucuresti.
Strada Campia Libertatii, Nr.6, Sector 3, Bucuresti.

Prin acest acord Mega Image isi consolideaza reteaua de magazine si totodata prezenta in cartierele din Bucuresti.

Initial, la inceputul acestui an, in piata aparusera informatii conform carora reteaua de magazine Gulliver urmeaza sa ajunga la un acord cu grupul Carrefour prin care sa intre in franciza Express. Ulterior, planul s-a concretizat doar in dreptul a 4 magazine, dintre care 2 sunt in proces de rebranduire. Inainte de aceste tranzactii, reteaua Gulliver numara 11 magazine si era una dintre cele mai mari retele independente din Capitala.

Cat despre Mega Image, aceasta nu este singura mutare de acest fel facuta in 2013, in luna martie belgienii preluand si 5 din cele 20 de magazine ale unui retailer independent din Brasov, Luca.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 239 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (145) si Shop&Go (94).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content