FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image, planurile de inaugurare pentru luna martie

Mega Image, planurile de inaugurare pentru luna martie

Mega Image inaugureaza doua noi magazine in doua zile: pe 21 Martie se va deschide Mega Image Maior Coravu in Bucuresti, iar pe 22 martie Mega Image Comarnic, pe Valea Prahovei. Astfel Mega Image va ajunge la o retea de 121 magazine, cu 16 noi locatii deschise in acest an. Pana la finalul lunii martie Mega Image mai are in plan deschiderea unui supermarket.

Mega Image Maior Coravu este situat pe Bd. Mihai Bravu nr. 176, sector 2 si are o suprafata de vanzare de aprox. 300mp. Cel de-al doilea magazin Mega Image ce se va deschide in aceasta saptamana este situat in localitatea Comarnic, pe Bd. Republicii, nr. 1 si are o suprafata de vanzare de aprox. 670mp. Mega Image este astfel primul supermarket apartinand unui lant international ce se va deschide in aceasta localitate.

Fondata in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 121 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (106) si Shop&Go (15).
Parte din Delhaize Group, Mega Image isi propune sa ofere, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content