FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image – opt deschideri in octombrie

Mega Image – opt deschideri in octombrie

Mega Image va deschide opt magazine (supermarketuri Meg Image si magazine de proximitate Shop&Go) in luna octombrie. Primul dintre ele, inaugurat astazi, este situat in Bulevardul Bucurestii Noi, nr. 7 – 9, Sector 1, Bucuresti.

]Mega Image Bucurestii Noi va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 800mp. In sortimentatia noului magazin se vor regasi si marcile proprii Mega Image: 365, Delhaize, Care, BIO, ECO, Le Boucher si Gusturi Romanesti. Magazinul dispune de rotiserie proprie, produse de panificatie coapte in magazin, bar de salate, produse internationale, produse naturiste, raion de produse pentru slabit destinate persoanelor care vor sa se mentina in forma si raion de produse pentru persoane cu nevoi speciale (produse fara gluten, fara zahar sau cu continut scazut de sare)

Sase case de marcat vor sta la dispozitia clientilor, pentru a asigura un flux optim, astfel incat acestia sa-si poata realiza cumparaturile rapid.

In urma deschiderii din aceasta saptamana, Mega Image ajunge la o retea de 155 de magazine, din care 118 sub brand-ul Mega Image, iar 37 Shop&Go.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content