FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image lucreaza la foc continuu la un nou concept store

Mega Image lucreaza la foc continuu la un nou concept store

La doar  cateva saptamani de la inaugurarea primului sau concept store, reteaua Mega Image lucreaza la foc continuu la constructia unui nou magazin de acest tip.

Terenul pe care se construieste este situat vis-a-vis de piata Sudului din Bucuresti, la doi pasi de Cora Sun Plaza, intr-o zona in care Mega Image are deja o acoperire foarte buna: pe o raza de circa un kilometru sunt operationale in prezent 4 supermarketuri Mega Image si un magazin Shop&Go.
Constructia, ajunsa aproape de nivelul de la sol, are ca termen de finalizare luna octombrie 2014. In aceeasi locatie vor fi functionale si spatii de birouri, cladirea fiind proiectata cu doua etaje supraterane si alte doua in subteran.

Mega Image este in prezent cea mai extinsa retea de supermarketuri din Bucuresti si cel mai expansiv retailer pe segmentul sau de piata.
Primul concept store din retea a fost inaugurat la finalul lui ianuarie si are o suprafata de vanzare de 1.600 mp. pe care sunt listate atat categoriile de baza dintr-un supermarket traditional, cat si produse premium sau din bucataria internationala. Reprezentantii companiei nu au dezvaluit valoarea investitiei in acest proiect.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content