FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image listeaza produse premium Chocolat

Mega Image listeaza produse premium Chocolat

Reteaua Mega Image a incheiat un parteneriat cu restaurantul de lux Chocolat pentru listarea unor produse preparate de acesta. In prima faza, sortimentatia Chocolat disponibila in anumite supermarketuri Mega Image cuprinde 15 SKU-uri.

“Dorim sa diversificam in permanenta categoria produselor premium. Parteneriatul Mega Image- Chocolat este un proiect inovator si stabilim astfel un pionierat in colaborarea dintre un retailer si un restaurant de lux.  Clientii Chocolat sunt si clienti Mega Image, iar prin acest parteneriat dorim sa aducem mai aproape de ei produsele unicat, marca Chocolat”, au declarat reprezentantii Mega Image Romania.

Colaborarea dintre cele doua companii a inceput in luna aprilie, la initiativa Mega Image. Retailerul vrea ca, in viitor, sa extinda gama de produse premium si sa aduca la raft si produse Chocolat create exclusiv pentru Mega Image.
Reprezentantii supermarketurilor au mai precizat ca produsele Chocolat nu vor fi disponibile in toata reteaua Mega Image, ci intr-un numar limitat de magazine.
Fondata in 1995, Mega Image este cea mai mare retea de supermarketuri din Bucuresti.
Compania Mega Image Romania este detinuta de Delhaize Group din Belgia, si opereaza in prezent magazine sub brandurile Mega Image (110 unitati) si Shop&Go (20 de unitati).
 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content