FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image lanseaza o aplicatie pentru telefoanele inteligente

Mega Image lanseaza o aplicatie pentru telefoanele inteligente

Operatorul de supermarketuri Mega Image a lansat o aplicatie pentru smartphone-uri, care poate fi utilizata de pe telefoanele mobile Apple si cele ce folosesc sistemul de operare Android. Cu ajutorul aplicatiei Mega Image, clientii pot pot gasi recomandari despre produse dar si cele mai recente oferte si promotii.

Tot cu ajutorul aplicatiei, utilizatorii de telefoane inteligente pot afla unde pot gasi cel mai apropiat magazin Mega Image si ce distanta mai au de parcurs pana la acesta. De asemenea, clientii pot obtine retete culinare si sfaturi  pentru o dieta sanatoasa, care pot fi trimise pe email sau SMS.

„Ne propunem sa aducem ceva nou clientilor, atat in magazine, cat si in afara acestora, iar aceasta aplicatie este un instrument inovativ prin care clientii pot avea acces la informatii “mega utile”, a declarat, intr-un comunicat, directorul de marketing al Mega Image, Raluca Alexandrescu.

Astfel, Mega Image introduce in comunicarea la raft codurile QR (quick response codes – coduri cu raspuns rapid). Cu o simpla scanare a codurilor QR, clientii Mega Image vor putea afla informatii utile si accesibile despre produse de pe telefonul lor mobil.

“Clientii nostri vor sa afle cat mai multe informatii despre produsele pe care le cumpara, iar cu ajutorul codurilor QR venim in intampinarea lor ajutandu-i sa se documenteze chiar in fata raftului si sa ia decizia asupra cumpararii produsului respectiv”, declara Raluca Alexandrescu.

Codurile QR sunt implementate in toata reteaua de magazine Mega Image, pentru o serie de produse selectionate si sunt comunicate la raft printr-un wobbler si pe posterele plasate pe vitrinele magazinelor. In prima faza a proiectului clientii vor putea afla mai multe informatii despre produsele din gama BIO, Delhaize Taste of Insipirations sau Weight Watchers.

Aplicatia Mega Image poate fi descarcata gratuit din App Store pentru Iphone si din Google Play pentru Android.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content