FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image a lansat Red Market

Mega Image a lansat Red Market

Pe 11 decembrie a fost deschis publicului Red Market, cel mai nou concept de supermarket din Romania. Magazinul se gaseste in comuna 1 Decembrie, pe Soseaua Giurgiului numarul 264, in cadrul complexului Green City.

Red Market beneficiaza de o suprafata construita de 1500 mp dintre care 1200 mp reprezinta spatiul de vanzare. Sortimentatia magazinului numara 4000 de produse din gamele low si medium, dintre care produse marca proprie 365, marci nationale cunoscute dar si mai putin cunoscute, criteriul de selectie fiind un pret mic si o calitate optima.

Magazinul face parte din complexul rezidential Green City si se adreseaza tuturor consumatorilor din satele alaturate. In sprijinul lor, magazinul a adoptat la casele de marcat sistemul Q-Buster precum si etichetele electronice la raft.

Deschiderea magazinului a creat 30 de locuri de munca.

Red Market este un concept nou de magazin adoptat de Mega Image si face parte din stategia Delhaize anuntata la inceputul lunii decembrie pentru perioada 2010-2012. Grupul belgian de retail a inaintat planuri de extindere ce au in vedere utilizarea noului format de supermarket low-cost  - Red Market, cu preponderenta in Grecia si Romania urmarind in acest fel sa isi consolideze pozitia in piete noi. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content