FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image isi intareste prezenta si in alte orase decat Bucuresti

Mega Image isi intareste prezenta si in alte orase decat Bucuresti

Mega Image a deschis astazi doua noi supermarketuri, unul in Bucuresti si altul in Constanta. Mega Image Maica Domnului, este situat in Str. Lacul Tei, nr. 119 - 121, bl. 5A, parter, sector 2, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 210mp. Cel de-al doilea magazin deschis astazi, Mega Image Ciresica, este situat in orasul Constanta, pe Str. Cismelei, nr.16 si are o suprafata de vanzare de 510mp.

Mega Image isi intareste astfel prezenta si in zonele din afara Bucurestiului, acesta fiind cel de-al cincilea supermarket deschis in Constanta.

Maine, 24 Mai, se va deschide si un nou magazin Shop&Go, in Aleea Covasna, nr. 32, sector 4, Bucuresti. Magazinul va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 110mp. Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa.

Reteaua Mega Image ajunge astfel la un total de 133 magazine, sub brandurile Mega Image si Shop&Go. Mega Image urmeaza sa mai deschida alte trei noi magazine pana la finalul lunii Mai.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content