FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image isi ajuta clientii sa se intalneasca cu artistii lor preferati

Mega Image isi ajuta clientii sa se intalneasca cu artistii lor preferati

Mega Image si Universal Music Romania propun clientilor o noua campanie: „Mega Music” prin care iubitorii de muzica pot castiga mii de premii si chiar posibilitatea de a se intalni cu artistul preferat. Campania se desfasoara in perioada 23 august – 14 noiembrie 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La fiecare vizita de cumparaturi in magazinele Mega Image si Shop&Go, clientii vor primi gratuit la casele de marcat pachete cu cartile Mega Music, conform detaliilor afisate in locatii. Colectionarii au la dispozitie 150 de carti cu artisti in pachetele de carti, precum si suporturi in care poate fi pastrata colectia, disponibile la standurile Mega Music din magazinele Mega Image.   

Cartile au dublu rol: acestea pot fi colectionate si pot aduce premii. Iubitorii de muzica isi pot completa colectia Mega Music cu cartile cu imaginile artistilor, printre care se gasesc carti speciale cu autograf sau pot intra in concurs pentru a castiga unul din milioanele de premii puse in joc.  In fiecare pachet primit la casele de marcat se gasesc cate trei carti, din care una contine un cod promotional.  Pentru a afla ce au castigat, clientii trebuie sa isi inscrie codurile in aplicatia Mega Music pe pagina de Facebook a Mega Image: www.facebook.com/megaimageromania sau pe http:// mega-image.getmusic.ro. 

Fiecare cod inscris ofera un premiu instant: posibilitatea de a downloada o melodie, la alegere, sau unul din celelalte 9.996 de premii constand in:  8.000 de CD-uri si DVD-uri, 1.500 de tricouri cu artisti si 496 de premii supriza. Orice cod inscris garanteaza intrarea in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 4 Mari Premii – o intalnire cu artistul preferat. 

Mai multe informatii puteti afla pe http://mega-image.getmusic.ro  

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 148 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (117) si Shop&Go (31). 

Universal Music Romania, parte a grupului Universal Music Group International, este singura casa de discuri majora prezenta pe piata din Romania. In portofoliu Universal Music se numara peste 3500 de artisti apartinand tuturor genurilor muzicale (rock, soul, funk, reggae, techno, clasic, jazz, rap, dance si pop): Madonna, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Nelly Furtado, Timbaland, Akon, Black Eyed Peas, Mary J. Blige, Bon Jovi, Mariah Carey, Macy Gray, Jessie J, Dr. Dre, Eminem, 50 Cent, Jay-Z, Diana Krall, Nelly, No Doubt, Snoop Dogg, Gwen Stefani, Shania Twain, Stevie Wonder, Sting, Bryan Adams, The Cardigans, Mylene Farmer, Gabrielle, The Hives, Elton John, Ronan Keating, Metallica, Rammstein, Scissor Sisters, Snow Patrol, Sugababes, t.A.T.u, Texas, Maroon 5, U2, Fergie, James Morrison, The Killers, Take That, Fall Out Boy, Kaiser Chiefs, Amy Winehouse, Ayo, Rihanna, Mika, Snow Patrol, Zucchero, David Bisbal, Enrique Iglesias, Juanes, Paulina Rubio, Andrea Bocelli etc.       

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content