FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image inchide luna cu patru noi supermarketuri sub brandul Shop&Go

Mega Image inchide luna cu patru noi supermarketuri sub brandul Shop&Go

Mega Image inaugureaza un nou magazin Shop&Go, situat pe Soseaua Bucuresti Targoviste, Nr. 22 B, Bloc 1, Sector 1, Bucuresti. Magazinul are o suprafata de vanzare de aproximativ 96 mp si este magazinul cu numarul 29 deschis sub brand-ul Shop&Go.

Noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa. Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 146 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (117) si Shop&Go (29).

Vrei sa stii mai mult despre strategia retailerului belgian pentru reteaua Shop&Go? Citeste si interviul acordat de Bogdan Diculescu, Shop&Go Manager la Mega Image, revistei Magazinul Progresiv. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content