FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image incheie anul in forta: 20 de noi magazine in luna decembrie

Mega Image incheie anul in forta: 20 de noi magazine in luna decembrie

Mega Image va deschide in cursul lunii decembrie 20 de noi magazine, urmand sa incheie anul cu un total de 193 de magazine sub brandurile Mega Image si Shop&Go. Astfel, in anul 2012, Mega Image contabilizeaza  89 de magazine deschise: 37 supermarketuri Mega Image si 52 magazine de proximitate Shop&Go.

„Cu aceasta extindere, Mega Image vine mai aproape de clientii din Bucuresti, prin cele 76 de magazine deschise aici si patrunde in noi judete precum Brasov sau Giurgiu prin deschiderea a 13 supermarketuri in tara”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Primele magazine deschise luna aceasta sunt Shop&Go Mircea Voda, inaugurat vineri, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 120mp si al 51-lea din reteaua Shop&Go,
iar sambata se vor deschide doua noi supermarketuri Mega Image, ambele situate in Bucuresti. 

Mega Image Titan Mall este situat in Strada Liviu Rebreanu, Nr. 6, in complexul comercial cu acelasi nume  si are o suprafata de vanzare de aproximativ 535mp, iar Mega Image Lunca Cernei este situat in Strada Drumul Taberei, Nr. 80 si are o suprafata de vanzare de aproximativ 310mp.

„Planurile agresive de expansiune au demonstrat ca Mega Image are incredere in potentialul de dezvoltare al Romaniei, oferind posibilitatea tuturor furnizorilor cu care colaboreaza sa-si creasca afacerile intr-un mod consistent si sigur. In plus, chiar si in aceasta perioada de criza, Mega Image a facut un numar mare de angajari pentru magazine si sediul central, de la inceputul anului si pana in prezent, avand peste 2.700 de noi angajati”, se mai arata in comunicatul companiei.

Parte a retailerului belgian Delhaize Group, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania  cu o retea ce cuprinde 176 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte localitati, sub marcile Mega Image (125) si Shop&Go (51).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content