FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image inaugureaza o noua locatie Shop&Go

Mega Image inaugureaza o noua locatie Shop&Go

Retailerul Mega Image deschide miercuri, 17 septembrie, un nou magazin sub brandul Shop&Go in judetul Ilfov. Prin aceasta inaugurare, reteaua de proximitate Shop&Go  va ajunge la 169 de unitati comerciale.    

 Magazinul Shop&Go Lalelelor este  situat pe Strada Lalelelor nr. 8, Buftea, judetul Ilfov si are o suprafata de vanzare de aproximativ 102 mp.

„Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 345 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Mega Image opereaza o retea care cuprinde in prezent 344 de magazine, majoritatea amplasate in Bucuresti, sub brandurile Mega Image (174), Shop&Go (169), AB Cool Food (1). Retailerul opereaza de asemenea si „Supermarket la tine acasa”, un magazin virtual lansat in parteneriat cu platforma Emag. In anul 2013, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 530 de milioane de euro. Reteaua Mega Image este detinuta de grupul belgian Delhaize Group.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content