FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image ia locul unui supermarket local in piata Moghioros

Mega Image ia locul unui supermarket local in piata Moghioros

Mega Image deschide maine, pe 30 martie, un supermarket in piata Moghioros din Capitala, intr-o locatie in care a functionat anterior un supermarket local, Netto. Noua unitate are o suprafata de vanzare de 36o mp si este al 122-lea magazin al retelei detinute de grupul belgian Delhaize in Romania.

“Mega Image patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, cu un magazin deschis chiar in piata, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile”, au declarat reprezentantii retailerului.
In sortimentatia magazinului este inclusa si o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele „365”, la produsele speciale „Delhaize”, produse ecologice „Bio”, pana la produsele cu specific romanesc „Gusturi Romanesti”.
In acelasi timp, noua unitate va fi inclusa in programul de fidelizare a clientilor Mega Image „Comorile Oceanelor” – o colectie educativa si interactiva pe care reteaua o  pune la dispozitie alaturi de Animal Planet.

Reteaua si-a anuntat si planurile de expansiune pentru luna aprilie – 3 inaugurari de supermarketuri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content